News

Pe scena cu Amadeus intr-un SHOW inedit

No Comments

Recent, Amadeus a lansat un nou concept de spectacol. Pentru noul lor show, Andreea, Patricia, Bianca si Naomi canta de data asta si vocal, iar alti doi artisti invitati le insotesc acum pe scena : un tobosar si fratele Andreei, solistul vocal Xenti Runceanu, cel care compune si produce piesele formatiei.

Bandul canta pe o scena cu un ecran LED imens pe care se derulează proiectii grafice in ton cu cele patru capitole ale concertului, proiectate de partenerii de la On Screen. Pentru un impact vizual si mai mare, apeleaza la jocuri de lumini si efecte speciale precum gheata carbonica, iar pe parcursul serii cele patru artiste schimba cel putin trei tinute.
Pentru noul show, AMADEUS a adaptat intr-o maniera foarte originala piese romanesti si internationale. Cum va suna Et si tu n’existais pas, Hijo de la Luna, Dance Me to the End of Love, Macarena, Cotton Eye Joe, Nah Neh Nah, Zorba Grecu’ sau I Love Rock’n’Roll? Ori autohotnele Vrei sa ne intalnim sambata seara, Fericirea are chipul tau, Esti atat de frumoasa sau La noapte am sa te fur mixata cu Dansul calusarilor?

Pe aceeasi scena, in cadrul aceluiasi concert, Amadeus se poate metamorfoza dintr-un fin cvartet clasic intr-un band vocal-instrumental, cu schimbari de costumatii, coregrafii spectaculoase, jocuri de lumini, proiectii video si efecte speciale. Muzica trupei Amadeus inclusa in cele doua variante de spectacol te poarta intr-o maniera unica si foarte originala prin toata istoria muzicii, de la delicatetea concertelor lui Vivaldi pana la energia unui band live cantand I Love Rock’n Roll.