News

Calin Geambasu Band

Călin Geambașu Band – Concert «In memoriam» pentru Mălina Olinescu

No Comments

Pe 29 ianuarie, când Mălina ar fi împlinit 39 de ani, colegii ei i-au făcut un omagiu superb : un concert în care ei au acompaniat live vocea superbă a Mălinei. Evenimentul a avut loc la Teatrul Constantin Tănase din București.

În sală au fost prezenţi foşti colegi ai Mălinei de la “Şcoala vedetelor” – Călin Goia, Nadine, Diana Munteanu Niculescu, Dana Mladin, Ultra Titi – dar şi oameni de muzică şi de televiziune cu care aceasta a colaborat – compozitorul şi interpretul Adrian Romcescu, cel care i-a încredinţat în 1998 piesa cu care a participat la Festivalul Eurovision, realizatorul tv Titus Munteanu, interpreta Anca Ţurcaşiu.

Un moment emoţionant a fost acela în care Doina Spătaru, mama Mălinei, a urcat pe scenă şi a cântat piesa preferată a fiicei sale. Deşi a lăcrimat pe tot parcursul concertului, Doina Spătaru a spus că în sufletul său e un amestec de durere şi bucurie.

“Când Călin mi-a spus acum trei luni ce are de gând să facă, am fost sceptică, nu am crezut că va reuşi, dar iată ca acest ‘nebun frumos’ ne-a adus-o azi pe Mălina aici, pe scenă. Eu plec cu sufletul plin de Mălina şi de vocea ei. În sufletul meu este un amestec de bucurie şi de durere. Nu puteaţi să-i faceţi un cadou mai frumos de ziua ei decât să fiţi aici, la acest spectacol”, a spus Doina Spătaru.